Termeni și condiții

Prezenții termeni de utilizare reglementează utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web. Vă rugam să citiți integral acești termeni înainte de a utiliza acest Site Web. Daca nu acceptați acești termeni de utilizare, vă rugam să nu utilizați prezentul Site Web. Continuarea utilizării acestui site de către dumneavoastră confirma acceptarea acestor termeni de către dumneavoastră.

Accesul și utilizarea siteului web

1.1   Nu este necesar să vă înregistrați la noi pentru a utiliza mare parte din acest Site Web. [Totuși, anumite spatii din acest Site Web vor putea fi accesate numai daca v-ați înregistrat.]

1.2  Prezentul Site Web poate fi utilizat în propriile dumneavoastră scopuri private și în conformitate cu prezenții termeni de utilizare.

1.3 Puteți tipări și descarcă materiale de pe acest Site Web cu condiția să nu modificați sau reproduceți orice conținut fară acordul nostru scris prealabil.

Actualizarea siteului

1.4        Sunt luate de către noi toate masurile necesare pentru a ne asigura că prezentul Site Web este operațional pe parcursul întregii zile în fiecare zi. Totuși, ocazional pot apărea probleme tehnice în perioadele de nefunctionare și, prin urmare, nu vom fi răspunzători daca prezentul site web nu este disponibil în orice moment.

1.5        Acolo unde este posibil, încercam întotdeauna să emitem avertismente în prealabil cu privire la problemele legate de întreținere ce pot rezulta în perioadele de nefunctionare a Site-ului Web, dar nu vom fi obligați să furnizam respectiva notificare.

Materiale furnizate vizitatorilor

1.6          Orice materiale pe care un vizitator al acestui Site Web le trimite sau le posteaza pe acest Site Web nu vor fi considerate informatii proprietare si confidentiale. Vom avea dreptul sa copiem, sa dezvaluim, sa distribuim sau sa utilizam in respectivele alte scopuri pe care le consideram oportune toate materialele furnizate noua, cu exceptia informatiilor personale, a caror utilizare este acoperita în baza Politicii noastre de Confidențialitate.

1.7      Atunci când utilizați acest site web, nu veți posta sau trimite către sau de pe prezentul Site Web niciun material:

(a)      pentru care nu ați obținut toate aprobările necesare;

(b)      care este discriminatoriu, obscen, pornografic, defaimător, care este posibil să incite la ura rasiala, care încalcă intimitatea sau confidentialitatea, care poate cauza neplăceri sau inconveniente altora, care încurajează sau constituie o conduita care ar fi considerata infracțiune, care ar da naștere unei răspunderi civile sau care este în alt mod contrara legislației din Marea Britanie;

(c)      care este prin natura să daunator, inclusiv, dar fară limitare viruși informatici, cai Troieni, date eronate, sau alte software-uri sau date ce pot fi dăunătoare.

1.8        [Noi vom coopera în mod deplin cu orice autorități responsabile cu implementarea legii și vom respecta orice hotărâre judecătorească ce ne impune să dezvăluim identitatea sau alte date ale oricărei persoane ce postează materiale pe acest site web, prin încălcarea Paragrafului 1.7.]

Legături de la și către alte siteuri web

1.9        În tot cuprinsul prezentului Site Web puteai găsi legături către terțe site-uri web. Furnizarea unei legături către un astfel de site web nu înseamnă că garantam pentru respectivul site. Dacă vizitați orice site web prin intermediul unei legături de pe prezentul Site Web, faceţi acest lucru pe riscul dumneavoastră.

1.10    Orice parte care dorsşte să creeze o legătură la prezentul Site Web este îndreptățită să acționeze astfel, sub rezerva respectării condițiilor de mai jos:

(a)      nu încercați să induceți faptul că garantam pentru serviciile sau produsele unei ale parti, cu excepția cazului în care s-a convenit în scris cu noi în acest sens;

(b)      nu denaturați relația dumneavoastră cu prezentul site web; și

(c)      site-ul web de la care efectuați legătură la prezentul Site Web nu are un conținut ofensator sau controversat în alt mod sau un conținut care încalcă orice drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei terțe parti.

1.11      Prin efectuarea unei legături la prezentul Site Web prin încălcarea clauzei 5.2, ne veți despăgubi pentru orice pierdere sau dauna suferita de prezentul Site Web că urmare a efectuării respectivei legături.

Clauza de exonerare de răspundere

1.12      Desi luam toate masurile rezonabile pentru a ne asigura că informațiile din prezentul site web sunt actualizate și exacte în permanenta, nu garantam faptul că toate materialele sunt precise și/sau actualizate.

1.13      Toate materialele cuprinse în acest Site Web sunt furnizate fară nicio garanție de orice fel. Dumneavoastră utilizați materialele de pe acest Site Web la discreția dumneavoastră.

Excluderea responsabilității

1.14      Nu acceptam răspunderea pentru nicio pierderea sau dauna pe care dumneavoastră o suferiți că urmare a utilizării Site-ului Web.

1.15      Nimic din prezenții Termeni de Utilizare nu vă exclude sau limita răspunderea pentru decesul sau vătămarea corporala cauzate de neglijenta care nu poate fi exclusa sau în baza legislației din Marea Britanie.

Legislație și Jurisdicție

Prezenții termeni de utilizare se supun legislației române. Orice disputa rezultând în legătură cu prezenții termeni de utilizare se vă supune jurisdicției exclusive a instanțelor din România.