Despre GM2000

Creata în 1993, G&M 2000, societate romano-franceza cu sediul în București, și-a propus de la început că obiect de activitate: concepția, producția și distribuția de produse pentru profilaxia sanitar-umana. Produsele noastre au că scop protecția populației contra agenților patogeni, insectelor și rozătoarelor.

Calitate

Dat fiind profilul activității societății, atenția la calitate este un imperativ prezent de-a lungul procesului de formulare și fabricație a produselor. Pentru a ne asigura de realizarea acestui deziderat au fost implementate standardul de calitate ISO-9001:2008, standardul de mediu ISO-14001:2005 și standardul de protecție a personalului OHSAS 18001:2007.

Produsele noastre sunt testate conform celor mai noi și exigente norme europene.

Pentru elaborarea de produse noi și urmărirea calității, G&M 2000 dispune de un laborator de control care ne permite să îndeplinim cerințele clienților.

Datorita atenției pe care o acordam calității, peste 5000 de profesioniști din domeniile sănătății și controlul dăunătoarelor folosesc produsele noastre în condițiile cele mai exigente.

Grija față de client

Dimensiunile umane ale societății, ne dau posibilitatea să fim în contact permanent cu clienții, ceea ce ne permite să-i ajutam să aleagă cele mai eficiente produse pentru nevoile lor sau să le explicam modul de folosire al acestora.

Pentru a raspunde mai bine nevoilor clienților, suntem receptivi la orice sugestie care poate constitui o tema de cercetare pentru îmbunătățirea calității.

De altfel, multe dintre produsele societății G&M 2000 au fost dezvoltate de către laboratorul propriu, la cerință clienților pentru a acoperi aplicații specifice.

Gama noastră de produse se adresează utilizatorilor din domeniile : sănătate publica (spitale, centre medicale etc), colectivități (scoli, armata, industrie hoteliera), industrie alimentara, alimentație publica, servicii de dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Preț de producător

Forța societății G&M 2000 consta în faptul că este fabricantul produselor pe care le oferă clienților sai.

Acest fapt ne permite să oferim preturile cele mai mici, respectând în acelaşi timp cerințele de calitate impuse de normele europene.

Societatea noastră își desfășoară activitatea de producție în condiții de respect pentru mediul înconjurător.

Gama noastră de produse se adresează utilizatorilor din mai multe domenii: Sănătate Publică (spitale, centre medicale etc.) Colectivități (școli, armată, industria hotelieră etc.), Industria alimentară și servicii.

Dezinfectanți

Produsele pentru dezinfecția suprafețelor, instrumentarului și a tegumentelor sunt principalul nostru domeniu de activitate.

Gama larga de dezinfectanți permite o acoperire completa a nevoilor spitalelor, centrelor medicale și colectivităților.

Insecticide și Raticide

Propunem profesioniștilor produse insecticide şs raticide ce folosesc principii active de ultima generație. Aceste materii prime sunt aprobate de Uniunea Europeana pentru marea lor eficacitate, remanenta și toxicitate redusa pentru om.

Detergenți și Cosmetice

Propunem produse create special pentru clienții profesioniști, fie că este vorba de săpunuri pentru piele sensibila sau detergenți cu aplicații specifice. Ne bucuram de încrederea a peste 5000 de clienți din toată țara.