Beneficiile tabletelor Clorom: facil, sigur și eficient

În era pandemiei, dezinfecția și igiena sunt mai importante ca niciodată. Dacă sunteți în căutarea unui produs dezinfectant sigur, eficient și ușor de utilizat, atunci tabletelor Clorom sunt soluția perfectă. Acestea sunt tablete dezinfectante clorigene de uz general pentru suprafețe și obiecte contaminate, precum pardoseli si pereți, material medical, bureți, lenjerii, veselă, ustensile de laborator, toalete, fântâni, piscine, etc.

Iată câteva dintre avantajele utilizării tabletelor Clorom:

• Elimină 99.99% din bacterii, viruși, fungi, mucegai, micobacterii și spori
• Ofera un dozaj sigur și ușor
• Dezinfectează, curăță, albește și inlătură mirosurile neplăcute
• Avizate TP2 pentru domeniul medical și TP4 pentru utilizare în industria alimentară
• Bactericid, fungicid, levuricid, micobactericid, tuberculocid, virucid și sporicid
• Pot fi utilizate pentru dezinfecția suprafețelor din saloane de frizerie, cosmetică și coafură, școli, instituții de sănătate publică, medicale și laboratoare de analize

Tabletele Clorom se dizolvă în apă, iar soluția rezultată poate fi utilizată pentru dezinfecția suprafețelor și a obiectelor din unitățile sanitare, dezinfecția apei de fântână sau piscină, dezinfecția spațiilor private și publice.

De asemenea, compoziția tabletelor Clorom constă în dicloroizocianurat de sodiu dihidrat și factori de efervescentă, iar o tabletă eliberează 1.5 grame clor activ. Modul de utilizare este simplu: se dizolvă un comprimat la 3 sau 5 litri de apă și se aplică pe suprafețele/obiectele de tratat.

Cu tabletele Clorom, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește siguranța. Acest produs a fost avizat TP2 pentru domeniul medical și TP4 pentru utilizare în industria alimentară, astfel încât să puteți folosi în siguranță aceste tablete pentru dezinfecția obiectelor și suprafețelor.

Dezinfectant general pentru suprafețe

Dezinfectant pentru instrumentar și dispozitive medicale

1 Tabletă la 3-5L Apă in funcție de spectrul de activitate căutat

Bactericid, Fungicid, Levuricid, Micobactericid, Tuberculocid, Virucid și Sporicid

Clorom

Tabletele de CLOROM sunt dezinfectante clorigene de uz general pentru suprafețe și obiecte contaminate: pavimente, material medical, bureți, lenjerii, veselă, ustensile de laborator, toalete, fântâni, piscine, etc.

Produsul este de asemenea avizat TP2 pentru domeniul medical și TP4 pentru utilizare în industria alimentară.

Cele mai recente articole

Abonare newsletter

Vrei sa fii primul care afla noutatile si ofertele? Alege sa primesti newletterul nostru si esti mereu la curent!