Curățenia după o gripă

Când apare gripa, este timpul să ștergem praful de pe mop și să scoatem dezinfectantul. Curățenia după o criză urâtă de gripă poate părea o corvoadă epică, dar nu vă faceți griji – suntem aici pentru a vă ajuta!
Începând din baie, ar trebui să curățați toate suprafețele care au fost atinse de membrii infectați ai familiei, cum ar fi tejghelele, chiuvetele și toaletele. Asigurați-vă că acordați o atenție sporită mânerelor și butoanelor ușilor, care pot fi acoperite de germeni. Nu uitați să schimbați și prosoapele sau prosoapele de spălat folosite în zilele de boală!

Trecând la bucătărie, folosiți apă caldă cu săpun pe toate vasele folosite de cei care au fost bolnavi. De asemenea, asigurați-vă că ștergeți blaturile, chiuvete și orice alte suprafețe care au fost atinse

Nu uitați să curățați și telecomenzile, telefoanele, tastaturile și alte dispozitive electronice din casă. Ștergeți-le cu un șervețel dezinfectant sau cu o cârpă umezită cu apă și oțet

În cele din urmă, este timpul să schimbați toată lenjeria de pat folosită de membrii familiei care au fost bolnavi. Folosiți apă caldă pentru a spăla fețele de pernă, cearșafurile și păturile la un ciclu foarte temeinic. Acest lucru va ajuta la reducerea cantității de germeni de gripă care persistă pentru zilele viitoare!

Iată câteva sfaturi simple pentru a face curățenie după o criză de gripă! Cu acești pași, veți putea să vă păstrați casa fără germeni, în timp ce veți obține reveniți la rutina normală. Mult noroc!

Curățenia după o gripă poate fi plictisitoare, dar este o sarcină importantă pentru toți membrii familiei. Urmând acești pași simpli, vă veți asigura că locuința dumneavoastră rămâne sănătoasă și fără germeni!

Curățenie plăcută și multă sănătate!

Recomandari Dezinfectanti

Recomandari Produse de Curatenie

Cele mai recente articole

Abonare newsletter

Vrei sa fii primul care afla noutatile si ofertele? Alege sa primesti newletterul nostru si esti mereu la curent!