Curățarea și igienizarea profesională a tuturor suprafețelor

Prima impresie contează întotdeauna mai ales când vorbim despre industriile prestărilor de servicii. Dincolo de calitatea serviciilor sau a produselor, igiena și curățenia la locul de muncă sunt foarte importante atât pentru angajați cât și pentru parteneri sau colaboratori. Curățarea și dezinfectarea suprafețelor sunt vitale, având un maxim de importanță.

Depunerile de calcar, curățare și prevenire

Una dintre problemele des întâlnite în special la corpurile de baie este depunerea de calcar.

Depunerea de calcar este o substanță formată în principal din calciu și magneziu lăsata în urmă atunci când apa dură se evaporă rezultând un deposit dur, cretos.

Pe lângă aspectul neplăcut, depunerile de calcar pot provoca diverse probleme la instalații, blocarea fluxului de apă de la robinete sau dușuri reducandu-le eficiența, scurtarea considerabilă a timpului de folosire a obiectului afectat de calcar.

Este recomandată curățarea și uscarea zonei predispose la calcar după fiecare utilizare pentru a preveni acumularea acest lucru îngreunând revenirea depunerilor de calcar. Primul pas constă în dotarea personalului cu produsele eficiente, profesional pentru a-și desfășură activitatea rapid dar cu rezultate optime.

Antitart este un produs cu acțiune anti-calcar cu effect rapid dar și anti-depunere îndepărtând depunerile de calcar de pe suprafețele din faianță, gresie, inox și toate tipurile de corpuri de baie (dușuri, chiuvete, pisoare, bideuri, cazi, robinete, oglinzi etc).. Se folosește foarte ușor prin aplicarea produsului pe suprafață murdara apoi se așteaptă câteva minute după care se clătește.

Curățarea și igienizarea vasului de toaletă

Curățarea vasului de WC este o sarcină inevitabilă pentru a te asigura că baia arată foarte bine dar și pentru a împedica acumularea bacteriilor în interiorul vasului. Toaletele trebuie să fie impecabile dar și igienizate indifferent de momentul zilei sau a numărului de persoane ce le-au utilizat.

Perfodez WC este un gel pentru toaleta ideal pentru curățarea și întreținerea zilnica a vasului de WC. Are acțiuni multiple: curata suprafață vasului WC, igienizează vasul WC, conferă un parfum plăcut, îndepărtarea depunerile de calcar, rugina, petele de apa, săpun, grăsime sau alte impurități.

Forma sticlei permite o aplicare ușoară dar și eficienta a lichidului sub marginea interioara a WC-ului și se lasă să actionize câteva minute înainte a clăti bine suprafață tratata.

Suprafețele cromate și de inox

Protejați suprafețele cromate și inox de rugina utilizând produse de curățare adecvate. Desi sunt foarte rezistente la coroziune, obiectele din otel inoxidabil pot rămâne expuse riscului de deteriorare a suprafeței daca nu sunt curățate și întreținute correct apărând în timp oxidarea, coroziunea, ruginirea, pătarea.
Inoxnet curăță și lustruiește suprafețele cromate și de inox îndepărtând depunerile de calcar, grăsime și murdărie, elimină urmele lașate de picăturile de apă și săpun. Acțiunea puternică de degresare îl face alegerea perfectă pentru orice oțel inoxidabil reducând rapid și ușor acumularea de grăsime doar prin pulverizarea produsului pe suprafață și apoi ștergerea.

Curățarea suprafețelor multiple

Un produs multifuncțional este un must-have pentru orice afacere. Percepția curățeniei a unui local poate afecta percepția clientului asupra celorlalte aspect ale afacerii chiar daca cele doua nu sunt interconectate. Utilizarea unui produs de curățare universal este essential salvând costuri, depozitare sit imp.
Performant este un detergent lichid universal recomandat pentru curățarea suprafețelor: ciment, faianță, gresie, linoleum, vesela, obiecta sanitare, sticla, porțelan, etc.
G&M2000 este un producător de produse chimice de curățare de prim rang de produse de curățare profesionale, produse chimice pentru curățarea podelelor, dezinfectanți, întreținere sanitara. Produsele inovatoare și eficiente dar și soluțiile de curățare se adresează unei game largi de industrii și piețe inclusive întreținerea clădirilor, curățarea profesionala, curățarea industriala, procesarea alimentelor, asistenta medicala, educație etc.

Cele mai populare produse de curățenie & detergenți

GM 2000 a dezvoltat produsele cele mai eficiente de curățenie, adaptate tuturor nevoilor tale, indiferent că este vorba de o clinica medicala, un laborator de patiserie, o scoală sau o clădire de birouri.

Produsele noastre sunt sigure, respecta cele mai stricte norme europene și includ produse de curățat suprafețe, instrumentar, spălatul mâinilor etc. Acestea vin cu instrucțiuni clare de folosire, astfel încât să poată fi folosite de oricine. Consultanții noștri te pot ajuta să iei cele mai bune decizii când vine vorba de curățenie.

Cele mai recente articole

Abonare newsletter

Vrei sa fii primul care afla noutatile si ofertele? Alege sa primesti newletterul nostru si esti mereu la curent!